Regler

Regler

Area51-LAN har regler som alle må følge. Disse finnes for at alle skal ha det fint og flott på LAN. Har du kjøpt billett bør du ha lest disse reglene.

Aldersgrense:
Det er ikke satt noen aldersgrense på Area51-LAN, men du må være gammel nok til å ta vare på deg selv. Reiser du med familie eller venner, burde dette gå greit, uansett alder, men vår generelle regel er at du må kunne ta vare på deg selv. Vi krever at alle under 16 år har med seg et samtykkeskjema fra foreldre/foresatte.
§1
Alle ordrer fra crew og vaktene skal følges. Enhver vakt har til all tid rett til å avbryte din deltakelse på arrangementet, da ved klipping av billett og utkastelse. Vaktene er tilstede 24 timer i døgnet.
§2
Area51-LAN er et rusfritt arrangement. Salg, bruk eller oppbevaring av rusmidler er STRENGT FORBUDT. Om dette blir oppdaget vil det bli meldt til politiet. Berusede personer vil bli kastet ut.
§3
Røyking er kun tillatt ute. Bruk bøttene som er satt ut til sneiper og aske! Vi tillater heller ikke elektroniske sigaretter eller utstyr som kan ligne/oppmuntre til røyking.
§4
Alle under 16 år må ha med et signert samtykkeskjema for å kunne delta.
For å komme inn må alle løse ut billett – enten som deltaker eller besøkende. Foreldre og foresatte kan komme inn og se til sine uten å løse ut billett.
§5
Ikke ta med kjøleskap, vaffeljern, kaffetrakter eller andre hvitevarer. Vi tillater ikke noe som trekker mye strøm, da vi har begrenset med strøm pr. deltaker. (max 1A).
§6
Det er ikke lov å røre andre sine eiendeler uten lov av eieren, dette inkluderer utstyr som er satt opp av arrangør (switcher, prosjektor, skjermer og lignende). Tyveri og/eller hærverk blir slått hardt ned på og vil føre til både politianmeldelse og svartelisting fra fremtidige arrangement.
§7
Det er en avgrenset plass på ca 80 x 60 cm du får «boltre» deg på. Det er kun EN nettverksport på hver plass. Det er heller ikke tillatt med medbrakt switch uten at dette klareres med Teknisk crew og at denne blir inspisert først. Ved evt. problemer forsvinner disse først.
§8
Det er ikke lov å ta med seg høyttalere som er større enn normale PC-høyttalere, uten sub. Vi anbefaler bruk av headsett.
§9
Områdene som er tilegnet soving er til å sove i, og ingenting annet – her skal deltakerne ha fred og ro. NB: Vi anbefaler at deltakerne tar med egne soveposer og liggeunderlag.
§10
Det er ikke lov å sove foran nødutganger eller rømningsveier. Vi oppfordrer alle deltakere til å sove på tilegnede områder. På natten kan vakter eller crew gå rundt mellom radene og vekke deltakere som sover under stoler og bord. Det er ikke sunt å sove sittende.
§11
Pornografisk og eller annet materiale som strider mot norsk lov er strengt forbudt. Hvert tilfelle vil bli meldt til politiet.
§12
Lasere, sterke lommelykter eller andre sterke lyskilder er strengt forbudt og vil bli konfiskert og returnert på slutten av arrangementet.
§13
Area51-LAN er ikke teknisk eller økonomisk ansvarlig for deltakerene sitt utstyr. En kensington-lås kan benyttes for ekstra sikkerhet. Vi anbefaler alle å ta med seg løse gjenstander fra plassen sin, evt. be sidemannen om å passe på.
§14
Skal du delta på en compo må du være tilstede på datapartyet. Vi tillater ikke at noen som ikke er deltaker eller som ikke er tilstede.
§15
Som deltaker på Area51-LAN er du pliktig til å kjøre en full virus-scan før du ankommer på Area51-LAN eller kobler deg på vårt nettverk. Skulle det skje problemer der din datamaskin er involvert i spredning av virus er eieren/brukeren av datamaskinen selv ansvarlig og kan dermed bli stilt ansvarlig for evt. skader/kostnader.
§16
Dersom du ser noen bryte reglene, vær vennlig å gi beskjed til crew eller vaktene.
§17
Plaging og mobbing, vil IKKE bli godtatt og medfører utkastelse og/eller svartelisting fra fremtidige arrangementer.
§18
Rydd opp etter dere, vår jobb er ikke å plukke søppel!
§19
Dere med bil; parker på henvist plass.
For øvrig gjelder Kardemommeloven: Man skal ikke skade andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre det man vil!  Alle skal ha det trivelig på AREA 51-LAN.