Natnael kommer til Area51-LAN 2022!

Lørdag kl 21:00 under Area51-LAN 2022 vil det være konsert med Natnael! Med en helt særegen vokalteknikk og formidlingsevne kan man beskrive artisten Natnael som klassiske ingredienser kombinert på en ny måte. Nå er den norsk-etiopiske 27-åringen klar med ny musikk, som betyr mye for ham selv, og som han håper kan bety noe for dem som lytter.

Det vil bli stemning under konserten når han spiller i Sulahallen. Låter som «Ekko», «Kl.5» og «Seigmenn (feat.Isah)» har allerede gitt Natnael millioner av streams, oppmerksomheten til norsk musikkbransje og spellemannsnominasjon i kategorien «Rnb/Soul». Han opptrådte i tillegg under Spellemannsutdelingen i 2020, med en smått legendarisk fremførelse av  «Ekko», fra kronprinsparets hjem på Skaugum.

Konserten er inkludert i billetten din til Area51-LAN 2022!

Billetter til Area51-LAN 2022 kjøper du på https://sharptickets.net/event/area22

Første smakebit på prosjektet «Angst og Dr.Martens del 1» kommer i form av låten «Ingen bryr seg». Låten er skrevet av Natnael selv, og produsert av det unge Nora Collective stjerneskuddene Benjamin Folkvord Pedersen aka Benjie og Marcel Basima.

«Ingen bryr seg» ble laget på en hytte i Moss. Det er morsomt hva man får til når man minst venter det. Historien bak låta er dårlige vaner, selve livet og den følelsen av at verden fort kan gå forbi hvis du ikke henger med. Ingen bryr seg om hva du har gjort eller hva du har vært. Folk glemmer fort», forteller Natnael.

Det er kanskje ambisiøst å ville lage musikk som kan hjelpe både seg selv og den som lytter med å sette ord på følelser som kan virke overveldende. Men Natnael har selv hatt aha-opplevelser i ungdommen når en tekst har formulert akkurat det han selv har ønsket å si. Og guttegjengen han vokste opp med på Romsås i Oslo, som nå er en gjeng unge menn, har ikke blitt så gode til å snakke åpent om tanker og følelser at de ikke trenger litt hjelp.

«En tekst kan være et speil, så når jeg synger om noe helt spesifikt for meg så hører du det som om den er skrevet for deg. Du hører det du trenger å høre. Det må være ekte og personlig.»

Vi ses på Area51-LAN 2022!